Samtalsledarskap

Samtalsledarskap


Vi brinner för samtalsgrupper. För att avsätta tid i grupp prata om ett tema och öppna upp, dela med oss och lära oss nya verktyg och färdigheter.

Samtalsledarskap

 

Vi brinner för samtalsgrupper. För att avsätta tid att i grupp prata om ett tema och öppna upp, dela med oss och lära oss nya verktyg och färdigheter. Vi människor har suttit framför elden och samtalat så länge som vi kunnat prata. Det har varit det sätt vi fört vidare våra tankar och kunskap. Det är det mest naturliga sättet att umgås på. 

 

Vi vet att samtal som får sin tid och som håller fokus är ett unikt sätt att lära sig på. Delande och reflekterande är ett unikt sätt att lära känna sig själv och varandra på. Närheten till en vuxen ger den vägledning som är helt nödvändig för att komma vidare och vidga ens vyer. 

 

Vi har drivit samtalsgrupper sedan 2004. I början drev vi samtalsgrupper för att det kändes rätt och vi lärde oss om oss själva och såg att ungdomarna som deltog gjorde likadant. Samtalsgruppen blev en oas i en värld byggd på masker och spel. En plats att lätta på sin mask när man var redo och visa sitt sanna jag.

 

Vi har tydligt upplevt effekterna av samtal och möten. I samtal med barn och unga gick många från att vara "ohanterliga", "stökiga" och "hopplösa" till att blomma ut i samtalsgruppen och hitta tillbaka till det de saknat. Andra gick från tysta "tapetblommor" till solrosor som lös när vi kom och satte nytt värde på sina tankar och ord. Det gällde såväl pojkar som flickor.

 

Vi är oerhört stolta över att idag ha en metod som bygger på den senaste forskningen tillsammans med våra egna erfarenheter från hundratals samtalsgrupper. Vi har tagit det bästa som vi stött på genom åren och satt ihop dessa teorier och modeller till en utbildning och vi upplever ger oss vuxna de verktyg vi behöver för att hålla högkvalitativa samtal med barn och unga.  


Samtalsledarskap


 

Lär dig att leda unga i  strukturerade samtalsgrupper genom den mångfaldigt prisbelönade samtalsmetoden

DIN BROR/DIN SYSTER plus.


 

PMUVi erbjuder utbildningar, handledning och kurser i ledarskap, samtalsledarskap och samtalsteknik byggd på den senaste neurovetenskapliga forskningen om hjärnan och emotioner.

KONTAKT


Telefon: 08-420 559 32

Email: info@pratamedunga.se

TELEFONTID


Måndag-Torsdag: 09.00-15.00FÖLJ OSS

Copyright © All Rights Reserved