Inspirerande Föreläsningar

Inspirerande Föreläsningar

Tyko har haft förmånen att föreläsa för en bred publik under de senaste åren. Från företag som Procter & Gamble och JP Morgan till skolbarn i Kambodja och Rosengård, för FN:s speciella rapportör, Save the Children Alliance och under evenemang som Tylösandsveckan, Socionomdagarna, Almedalen, Nordiska konferensen om barnmisshandel och omsorgssvikt, World Child and Youth Forum på Stockholms slott och för över 40 kommuner runt om i Sverige. 


Tyko är en väl anlitad föreläsare och utbildare. Hans föreläsningar och workshops beskrivs ofta som personliga, moderna, inspirerande och lösningsfokuserade.

FÖRELÄSNINGAR

HAPPY KIDS

Nyckelstrategier för att skapa motiverade, engagerade och glada unga.  


Den psykiska ohälsan bland ungdomar exploderar över hela världen och unga som lider av depression och ångest ökar kraftigt i Sverige. Samtidigt spenderar ungdomar mer tid idag framför skärmar av dataspel och sociala medier än någonsin tidigare medan tiden där vuxna och ungdomar träffas och pratar ansikte mot ansikte minskar.


Frågan på mångas läppar är därför; hur stöttar och stärker vi unga hjärnor i en allt mer uppkopplad värld där tillfällen för samtal blir allt färre? Föreläsningen ger nyckelstrategier och vertyg för att främja en hållbar och hälsosam utveckling hos de ungdomar du möter. 

HAPPY BOYS.

Nyckelstrategier för att skapa motiverade, engagerade och glada pojkar.


Pojkar som grupp toppar år in och år ut den negativa statistiken och många forskare pratar idag om ”pojkkrisen” som ett erkänt faktum. Trots decennier av riktade insatser mot killar upplever många som möter pojkar i sitt arbete att deras avstånd, både fysiskt och emotionellt, ökar desto närmare vi kommer. Många känner en hjälplöshet inför att de varken når ut eller fram till pojkar.


Föreläsningen är fylld med unika erfarenheter från över 17 års arbete av reflekterande och stärkande samtal med pojkar genom den prisbelönta DIN BROR metoden och Boys Emotional Awareness and Validation Program (BEAV). Program som är skapade av Tyko Granberger och Driton Rama. 

Tykos Tre Riktlinjer

Föreläsningstemana är bara förslag. Varje föreläsning kan skräddarsys efter de behov och önskningar som råder. Ingen grupp är den andra lik, därför går vi alltid igenom behov och förväntningar innan en föreläsning. 

Målet är att få så många som möjligt, så engagerade som möjligt. Det görs genom fängslande berättelser, övningar och vetenskapsbaserade lärdomar, som presenteras på ett energifullt och inspirerande sätt.   

Föreläsningens budskap ska stanna kvar hos publiken. Föreläsningen sker därför i ett interaktivt format där publiken får interagera med varandra och föreläsaren. Ju mer vi gör desto mer vi lär.

 

Vi kommer till er

 Uppdragsföreläsningar

 

Hur går det till?

Skicka en förfrågan om föreläsning i kontaktformuläret nedan till oss så kontaktar vi er. Föreläsningen sker i era lokaler. För att  föreläsningen ska ske så smidigt som möjligt behöver lokalen ha tillgång till whiteboard, blädderblock samt projektor. 


Vad kostar det?

Hör av dig till oss för en offert.

Observera att för föreläsningar utanför Stockholm tillkommer kostnader för resa och logi.

 

Vilka avbokningsregler gäller?

Vid avbokning senare än 10 dagar före föreläsningsdagen debiteras kunden för motsvarande 100% av föreläsningskostnaden.

 

Förbehåll

Vi förbehåller oss rätten att ställa in planerade föreläsningar på grund av sjukdom eller annan oförutsedd anledning. Om detta sker bokar vi självklart in ett nytt föreläsningstillfälle. 

 

Intresseförfrågan 

 
 
 
 
 
 

KONTAKT

Email: info@pratamedunga.se

Läs fler recensioner på utbildning.se