Möt oss

Om Oss

Tyko är medgrundare och kursledare på Prata med unga. Han är coach, handledare och ledarskapskonsult och har coachat tusentals barn och unga och handlett och utbildat personal inom skola, vård och socialtjänst i snart tjugo år. 


Tyko har jobbat på Rädda Barnens centrum för barn och unga i kris. Han har ingått i den svenska stödstyrkan, varit verksamhetschef på Fryshuset och varit lägerchef på föreningen Maskrosbarn. Tyko har lett över 40 samtalsgrupper för pojkar med fokus på neurovetenskap och emotionsmedvetenhet, samt genomfört över 300 workshops och utbildningar. 


Han har en Master of Science (MSc) i internationella relationer och en examen i psykologi samt studerar en Master of Emotion Psychology. Han har utvecklat flera prisbelönade metoder, såsom DIN BROR och Boys Emotional and Validation - BEAV,  tillsammans med Driton Rama.  


Tyko har ett starkt driv att hjälpa vuxna, såväl professionella, ideella och vårdnadshavare, att leda och stötta barn och unga för att snabbt skapa positiv förändring. 


Läs mer om Tyko här

Linda är medgrundare och utbildningsansvarig på Prata med unga. Hon är integral coach och specialiserad på att jobba i komplexa miljöer. Hon har coachat och utbildat professionella i Sverige och internationellt i över femton år.

Hon har en Europeisk Masterexamen från Uppsala Universitet och en Master of Science (MSc) i Arbetsliv, Hälsa och Rehabilitering från Mittuniversitetet. Linda har även en Kandidatexamen i Statsvetenskap och Internationella Relationer från Stockholms Universitet.


Linda brinner för att stötta vuxna som möter barn och ungdomar att bättre hantera stress, öka meningsfullheten och den psykiska hälsan. 


Läs mer om Linda här


Vi formar framtidens ledare idag

Läs fler recensioner på utbildning.se