Möt oss

Om Oss

Tyko är medgrundare och kursledare på Prata med unga. Han är coach, handledare och ledarskapskonsult och har coachat tusentals barn och unga och handlett och utbildat personal inom skola, vård och socialtjänst i snart tjugo år. 


Tyko har tidigare arbetat på Rädda Barnens Centrum för Barn och Unga i Kris. Han har även ingått i den svenska stödstyrkan, varit verksamhetschef på Fryshuset, och varit lägerchef på föreningen Maskrosbarn. Tyko arbetar även med behandlande verksamhet på uppdrag av Socialtjänsten. Tyko har lett över 40 samtalsgrupper för pojkar med fokus på neurovetenskap och emotionsmedvetenhet, samt genomfört över 300 workshops och utbildningar. 


Tyko har en Master of Science (MSc) i Internationella Relationer och en examen i Psykologi samt studerar en Master of Emotion Psychology. Han har utvecklat flera prisbelönade metoder, såsom DIN BROR och Boys Emotional and Validation - BEAV,  tillsammans med Driton Rama.  


Tyko har ett starkt driv att hjälpa vuxna, såväl professionella, ideella och vårdnadshavare, att leda och stötta barn och unga för att snabbt skapa positiv förändring. 


Läs mer om Tyko här

Linda är medgrundare, utbildningsansvarig och för på Prata med unga. Hon är integral coach och specialiserad på att jobba i komplexa miljöer. Hon har coachat och utbildat professionella i Sverige och internationellt i över femton år.

Linda har en Europeisk Masterexamen från Uppsala Universitet, en Kandidatexamen i Internationella Relationer och Statsvetenskap samt  en Master of Science (MSc) i Arbetsliv, Hälsa och Rehabilitering från Mittuniversitetet. 


Linda brinner för att stötta vuxna som möter barn och ungdomar att bättre hantera stress, öka meningsfullheten och den psykiska hälsan. 


Läs mer om Linda här


En värld av känslohälsosamma barn och ungdomar

Läs fler recensioner på utbildning.se 

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera