Möt oss
Prata-med-unga-logga

Om oss

tyko-granberger

Tyko är medgrundare och kursledare på Prata med unga. Han är coach, handledare och ledarskapskonsult och har coachat tusentals barn och unga och handlett och utbildat personal inom skola, vård och socialtjänst i snart tjugo år. 


Tyko har tidigare arbetat på Rädda Barnens Centrum för Barn och Unga i Kris. Han har även ingått i den svenska stödstyrkan, varit verksamhetschef på Fryshuset, och varit lägerchef på föreningen Maskrosbarn. Tyko arbetar även med behandlande verksamhet på uppdrag av Socialtjänsten. Tyko har lett över 40 samtalsgrupper för pojkar med fokus på neurovetenskap och emotionsmedvetenhet, samt genomfört över 300 workshops och utbildningar. 


Tyko har en Master of Science (MSc) i Internationella Relationer och en examen i Psykologi samt studerar en Master of Emotion Psychology. Han har utvecklat flera prisbelönade metoder, såsom DIN BROR och Boys Emotional and Validation - BEAV,  tillsammans med Driton Rama.  


Tyko har ett starkt driv att hjälpa vuxna, såväl professionella, ideella och vårdnadshavare, att leda och stötta barn och unga för att snabbt skapa positiv förändring. linda-harasaki

Linda är medgrundare och utbildningsansvarig på Prata med unga. Linda är Integral Coach och specialiserad på att arbeta och verka i komplexa miljöer, i Sverige och internationellt.

Linda har en Europeisk Masterexamen från Uppsala Universitet och en Master of Science (MSc) i "Arbetsliv, Hälsa och Rehabilitering" från Mittuniversitetet. Linda är även certifierad Integral Coach från Integral Coaching Canada. Linda har verkat rådgivande för myndigheter, den ideella sektorn och näringslivet, både i Sverige och internationellt under de senaste femton åren. 


Linda brinner för att skapa en bättre och mer hållbar värld, både den inre som den yttre och under flera år drev Linda utvecklingsprogram i södra Afrika för Näringslivets Internationella Råd (NIR) men har även arbetat på organisationer som Amnesty International, Polismyndigheten och Regeringskansliet.


Linda driver förutom Prata med unga även Integral Life Balance  tillsammans med Tyko Granberger.