Röster om oss
Prata-med-unga-logga

Röster om oss

VÄRLDSKLASS


Kursledaren är otroligt trygg och tydlig med en lång och djup erfarenhet av ämnet. Kursen var genomarbetad och jag känner mig nu helt redo att hålla samtalsgrupper.


David Pilbäck

- TRE Instruktör

TACK FÖR FANTASTISKA DAGAR!


"Jag känner att jag fått verktyg framåt nu när vi ska skapa samtalsgrupper.

Att blanda de verktyg du lärt ut med våra befintliga verktyg bådar gott för framtiden hos oss och för alla de unga som behöver stöd i sin utmanande tillvaro."


Lena Borg, Rådgivare

- Föräldraföreningen mot narkotika (FMN)"Grym utbildning och ledare. Konstant relevant ämne. Bästa: att det var tillåtet att skratta så mycket.


- Deltagare,

"Certifierad samtalsledare i DBDS-programet""Bra föreläsare, mycket övningar och tips på hur man kan arbeta med killar, bra lokaler och bra mat också. Kan rekommendera denna utbildning till alla som har svårt att nå killar"


- Deltagare,

"Hållbara pojkar"


“En enastående föreläsning"Anna Bittár,

- Årets skolledare 2016


FANTASTISKT OCH INTENSIVT


Särskilt bra var att samtalsledaren delade med sig av sina egna erfarenheter och vågade bjuda in oss i sitt liv . Att han använde sina livserfarenheter som exempel vid beskrivning av begrepp . Det gjorde det lättare att förstå och man tappade aldrig fokus ! Fantastisk och intensiv utbildning som har gett mig många nya verktyg att tänka och arbeta med ungdomar."


Sanja Dautbegovic, Handledare, Araby Park Arena


"Bra med många övningar som varvades med föreläsningen. Bra med exempel från dina egna möten med andra människor. Himla bra att lyfta fram positiva och negativa saker i det traditionella respektive moderna för att tydligt synliggöra hur det är."


- Deltagare,

"Certifierad samtalsledare i DBDS- programmet"


"inspirerande och berörande utbildning om att se killar bakom deras masker, full med ny forskning och personliga berättelser, tack!!!"


- Deltagare,

"Hållbara pojkar"

"Bra jobbat, äntligen en föreläsning som beskriver hur man kan jobba med specifikt pojkar i grupp och pojkar i risk. Jag kommer att ha mycket nytta av detta i framtiden"


- Deltagare,

"Hållbara pojkar"

SUPERNÖJDA


"Tyko var fantastisk – alla var supernöjda”


Anna Köhler

-Projektledare Lapplands Lärcentra"Wow vilken utbildning, vände upp och ner på mina föreställningar om killar, tror detta kommer påverka mig speciellt som pappa, stor tack!"


- Deltagare,

"Hållbara pojkar"


"Jätteintressant att höra om speciella fall och situationer. Föreläsaren var lätt att lyssna på, intressant. Blev inspirerad att ta en springtur på morgonen."


- Deltagare,

"Hållbara pojkar"


"Mycket tydlighet och klokhet. Tyko är en stjärna. Tack!"


- Deltagare,

"Certifierad Samtalsledare i DBDS-programmet